Aad Bos (1954) woont al meer dan 30 jaar in Beverwijk. Hij is getrouwd met Hans Pleging, vader van 2 kinderen en opa van 4 kleinkinderen. 

Tot 2005 heeft Aad gewerkt als leidinggevende in de logistiek. Van 2005 tot 2019 had hij – samen met Hans – een evenementenbureau. Samen organiseerden zij uitjes, van rondleidingen tot dagprogramma’s in Nederland. Sinds 2019 is hij met pensioen.

Omdat Aad veel vrije tijd had is hij zich actiever gaan interesseren in de buurt. Zo heeft hij zich beziggehouden met de herinrichting van de Meerstraat. Daarbij kwam hij steeds meer zaken tegen die zijn aandacht vroegen, zoals: overlast, veiligheid en een schone omgeving.

Als het gaat om de bovenstaande thema’s merkte Aad dat het beter kan en dat de stem van inwoners beter moet worden gehoord. Dit is precies de reden waarom hij in 2018 lid is geworden van Samen Lokaal.

Momenteel houdt Aad zich bezig met de sociale kanalen van de partij en is hij kandidaat raadslid. Hij kan omschreven worden als een rustige, verbaal sterke en enthousiaste man. Zijn ervaring in het bedrijfsleven, leidinggevende kwaliteiten en motivatie bieden een mooie basis voor een rol als raadslid.

Aad wil zich als raadslid – samen met de inwoners van Beverwijk en Wijk aan Zee – inzetten voor het lokale belang. Steunt u hem deze verkiezingen? Stem Aad in de gemeente raad!

 

 

MENU