Cor is geboren in 1951 aan de Arendsweg in Beverwijk. Sinds 2017 is hij lid van Samen Lokaal Beverwijk, eerst als steunraadslid en momenteel als raadslid.

Telegrafist
Sinds 1968 is Cor werkzaam geweest als telegrafist bij Scheveningen Radio. Na 1989 heeft hij – na met goed gevolg de avond-MEAO en avond-HEAO doorlopen te hebben – gewerkt bij KPN, UNA, Arbeidsvoorziening, NZH en laatstelijk bij Connexxion als controller. Momenteel geniet hij van zijn pensioen.

Oorlogsslachtoffers
In 2013 begon Cor met zijn onderzoek naar de oorlogsslachtoffers van de Razzia in Beverwijk en later van de gehele IJmond. Daarvoor heeft hij twee websites laten bouwen. Sinds 2006 is Cor intensief betrokken bij het behoud van de geloofsgemeenschap en het kerkgebouw van de OLV van Goede Raad. Een jaar later richtte hij Stichting Monumentaal Beverwijk opgericht toen het niet lukte om als burger het uit het circa 1858 daterende gebouw van Kennemerstaten aan de Velserweg hoek Vondellaan van sloop te redden.

Als raadslid wil hij samen met U de belangen van de burgers van Beverwijk zo goed mogelijk vertegenwoordigen en verdedigen.

Contact met Cor? Dat kan via de onderstaande contactgegevens of het contactformulier op de website.

MENU