Harry Anderies is een, 58-jarige, niet geboren “Wijker” maar zeker wél een “Wijker” in hart en nieren. Hij is de trotse vader van een tweetal dochters, waaronder er eentje officieel betiteld mag worden als pleegdochter. Maar voor Harry, als huisvader, is zij gelijk aan een eigen kind. Harry heeft een universitaire achtergrond op het gebied van ICT.

Werkzaamheden
Harry is in het verleden werkzaam geweest als troubleshooter en vanuit deze functie betrokken geweest bij diverse reorganisaties en fusies binnen bedrijven en organisaties. Momenteel is hij werkzaam als huisvader en thuiswerkend als developer in een brede vorm van media en webapplicaties.

Hobby’s
Onder het mom dat veel hersenwerk ook de nodige ontspanning vereist is Harry niet bepaald een stilzitter. Zo houdt hij zich bezig met het creëren van allerhande (klein)meubelen van hout, maar is hij ook semiprofessioneel actief als componist en muziekproducer in een breed scala van muziekstijlen. Los van dit alles geniet hij met grote regelmaat van zijn tuin en volledig zelf ontworpen en gebouwde tuinhuis op het volkstuinencomplex V.T.V. Wijkeroog.

Politiek
Harry was de initiatiefnemer achter de grote “lichtjestocht” (demonstratie voor de veiligheid in Beverwijk en Heemskerk op 3 oktober 2019). Tevens is Harry de initiatiefnemer van BIJ (Burgerparticipatie IJmond) dat met groots succes, voor de Coronacrisis, de veiligheid en het gevoel van veilig zijn wist terug te brengen in een aantal wijken in Beverwijk en Heemskerk. Met als gevolg een flinke daling in de criminaliteitscijfers in deze wijken.

Zijn hart ligt met recht bij de Beverwijkse bevolking en dat is dan voor Harry reden geweest om Samen Lokaal vanaf dag één te steunen. Het zal weinig uitleg behoeven dat Harry zich in wil zetten voor ieders veiligheid en alles wat daarbij hoort binnen onze gemeente.

Wilt u contact opnemen met Harry? Dat kan via info@harryanderies.nl of uiteraard ook middels het contactformulier op deze website.

MENU