Jeroen Besseling (28-03-1981) is een bekende schrijver, muzikant, acteur en politicus uit Heemskerk. Momenteel is hij woonachtig in Beverwijk.

Werkzaamheden
Jeroen eind jaren ’90 begonnen als vrijwilliger in het culturele werkveld als programmeur en bestuurslid. Later, na zijn bachelor social work, al jongerenwerker en festival organisator in diverse culturele podia en jongerencentra in Noord-Holland. Sinds kort is hij in het onderwijs aan het werk als pedagogisch medewerker. 

Kunstenaar
Niet alleen als organisator maar ook als maker is Jeroen zeer actief. Hij schreef een theaterstuk voor Young art, diverse sketches en korte theaterstukken. In 2021 komt zijn tweede gedichtenbundel uit. Hij speelde in diverse kortfilms mee als acteur en regisseerde ook een slordige 15 films. Een daarvan is nog te zien geweest op het Unica filmfestival in Polen. Ook schrijft hij wekelijks film recensies. Als je meer van hem wilt lezen kijk je op www.jtjbesseling.nl of op zijn facebook genaamd: jtj besseling gedichten, kunsten en dergelijke. 

Samen Lokaal
Jeroen heeft veel kennis en ervaring op het gebied van cultureel en sociaal-maatschappelijk werk en beleid, onderwijs, kunstsubsidies en democratische vernieuwing. Hij houdt zich voornamelijk met het laatste bezig en wil de politiek verbinden met de samenleving om zo optimaal beleid te kunnen ontwikkelen waar alle inwoners van Beverwijk invloed op kunnen uitoefenen.

MENU