Meteen naar de inhoud

Ali Bal (1988) richtte in 2017 Samen Beverwijk op en is mede-initiatiefnemer en voorzitter van Samen Lokaal Beverwijk, dé lokale partij van Beverwijk. Sinds maart 2018 is Ali met veel passie en plezier actief als raadslid. In deze rol houdt hij zich vooral bezig met de thema’s: democratie, wonen, groen, ruimtelijke ontwikkeling en sport. Zie hieronder één van de filmpjes waar hij spreekt als raadslid.

Werkzaamheden
Naast raadslid is Ali werkzaam bij de gemeente Landsmeer als Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling & Projectleider. Daar houdt hij zich o.a. bezig met de ontwikkeling van de Omgevingsvisie, het behandelen van omgevingsvergunning aanvragen en het opstellen van bestemmingsplannen.

Tevens is Ali – met heel veel plezier – werkzaam op het Vellesan College te IJmuiden als Docent Aardrijkskunde. Daar geeft hij les aan leerlingen in de bovenbouw van de havo. Eerder heeft Ali ook lesgegeven op het HLW te Amsterdam-West en het Clusius College te Hoorn.

Studie
Ali studeerde aan de Universiteit van Amsterdam en beschikt over een Master Human Geography. Tevens beschikt hij over een Bachelor Stadsgeografie & Planologie en een Bachelor Docent Aardrijkskunde. Zijn masterthesis oftewel scriptie schreef hij in Shenzhen (China). Daar deed hij onderzoek naar Urban Villages en de sociaal-economische status van Oeigoeren in stedelijk China.

Hobby’s
Politiek is de grootste hobby van Ali. Daarnaast vindt hij het heerlijk om te sporten. Hij speelt al ruim 20 jaar basketbal, doet aan fitness en vindt het fijn om buiten te fietsen, wandelen en rennen.

Beverwijk
Ali woont – samen met zijn gezin – in het centrum van Beverwijk. Zijn favoriete plekken in de gemeente Beverwijk zijn de Wijkertoren, het strand en de duinen van Wijk aan Zee en park Overbos.

Contact met Ali? Dat kan via de onderstaande contactgegevens of het contactformulier op de website.

06-39886686
Ali@samenbeverwijk.nl

Beluister hieronder een podcast met Ali Bal en bekijk een van de interviews afgenomen met hem.