Karel Fiseler (01-01-1945) is geboren en getogen in Beverwijk. Hij is getrouwd met Wil en heeft twee dochters, vier kleindochters en een achterkleinzoon genaamd Charlie.

Werkzaamheden
Karel heeft voornamelijk gewerkt in de retail. Daarbinnen heeft hij zich beziggehouden met zuivel (melkboer), levensmiddelen, cosmetica en sportkleding. Dit heeft hij in Nederland en -voor een korte periode- in diverse Oost-Europese landen gedaan.

WMO-raad
Als lid van de Wijkgroep Westertuinen-Warande (sinds 1998) is Karel o.a. betrokken geweest bij de oprichting van de WMO-raad.

Politiek
Karel is een bekend gezicht in de Beverwijkse politiek en heeft veel politieke ervaring. Van 2010 tot 2018 is hij actief geweest als raadslid. Momenteel is hij steunraadslid voor Samen Lokaal.

En verder…
Naast politiek vind Karel het heerlijk om te sporten in de sportschool. Ook kijkt hij graag sportwedstrijden van verschillende sporten. Zijn favoriete club is Ajax, die volgt hij al 54 jaar.

Bij Karel staat de leefbaarheid van onze buurten op de 1ste plaats! Hij houdt van mensen en wil actief bijdragen aan gemeenschappelijke doelen, die het samenleven plezierig houden. Het toetsen van ideeën, standpunten en plannen houden hem scherp. Daarbij geeft hij graag de ruimte aan andersdenkenden. Draagvlak creëren door goed naar elkaar te luisteren en door samen te werken. De achilleshiel in de politieke processen, toch?

Terugkijk op 2020