Meteen naar de inhoud

Louis ’t Hart is geboren op 22 juni 1951. Hij is gepensioneerd, weduwnaar en vader van twee dochters (tweeling) van 26 jaar.

Werkzaamheden
Louis is sinds 1973 begonnen als autodidact met het tekenen en schilderen van meestal architectonische voorstellingen met veel lijnenspel en beweging. Van 1982 tot 1987 heeft hij de TEHATEX leraren opleiding gevolgd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en van 1995 tot 1998 de Pabo opleiding, om daarna als groepsleerkracht te gaan werken in de boven bouw en heeft dat tot voor kort gedaan.

Kunstenaar
Louis ’t Hart is muzikant en kunstschilder. Hij heeft een voorliefde voor zijn eigen omgeving en schildert graag historische panden. Sommige van zijn doeken bewerkt hij met allerlei materialen zodat een 3D effect ontstaat. Meer informatie over de kunstwerken van Louis? Neem eens een kijkje op zijn website: www.louisthart.nl.

Samen Lokaal
Louis heeft heel veel kennis en ervaring op het gebied van kunst, cultuur, monumenten en erfgoed. Binnen Samen Lokaal houdt Louis zich daarom bezig met deze thema’s. Heeft u vragen of idee├źn? Schroom niet en neem contact met ons op.

Hieronder een interview met onze Louis: