Meteen naar de inhoud

Mendes Stengs is sinds maart 2018 actief in de lokale politiek als raadslid. Zijn kandidaatstelling voor de lokale politiek kwam tot stand met zijn “Motie Mendes” filmpjes. Mendes is één van de initiatiefnemers van de lokale partij Samen Lokaal. Tevens is Mendes kaderlid van de FNV en Ondernemingsraad lid bij Iron & Steel voor Tata Steel.

Werkzaamheden
Na meerdere jaren gewerkt te hebben als Milieu inspecteur bij de Provincie Noord-Holland en de Omgevingsdienst IJmond is Mendes nu weer werkzaam voor Tata Steel. Op dit moment vervult hij de functie van Productie Assistent binnen de werkeenheid Ertsvoorbereiding. Mendes heeft ruime leidinggevende/ bestuurlijke ervaring door zijn talloze bestuursfucties en jarenlange vrijwilligerswerk.

Studie
Mendes is een gediplomeerd Maritiem Officier, heeft een HEAO-diploma bedrijfseconomie, heeft meerdere managementopleidingen gevolgd en is verder gespecialiseerd in sociaal maatschappelijke vraagstukken. Momenteel studeert hij Sociale wetenschappen aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. 
 
Contact

Contact met Mendes kan door hem te bellen op 06-81809759 of via Facebook “Motie Mendes”.

Mendes in de media