OV IJmond Politiek Café

OV IJmond organiseerde gisteren een Politiek Café. Namens Samen Lokaal Beverwijk waren Ali Bal en Halil Kocak aanwezig. Eerst hielt Ali een pitch van 3 minuten, daarna was er kort ruimte voor vragen/debat. Tijdens de pitch verwees Ali naar het partij programma ‘Met Hart voor de Wijken’. Daarbij stelde hij o.a. hoe belangrijk het MKB is als drijvende kracht achter de Beverwijkse economie. Ook gaf hij aan dat wij willen inzetten op gericht betaalbaar bouwen voor Beverwijkers. Tot slot sprak hij de volgende tekst:

“Wat maakt onze gemeente en onze regio aantrekkelijk en hoe kunnen wij dit versterken? Samen Lokaal Beverwijk wil een inspirerende en uitdagende omgeving waar mensen in staat zijn om zich sociaal en cultureel te ontplooien. Daarom streven we naar goed onderwijs, kunst en cultuur dat toegankelijk is voor al onze inwoners, aandacht voor de manier waarop wij onze openbare ruimte inrichten en gebouwen realiseren, ruimte voor broedplaatsen en initiatief en een gemeente waar mensen zich thuis voelen en gestimuleerd worden om elkaar te ontmoeten en die de dienstverlening hoog in het vaandel heeft. Want er zijn redenen waarom mensen op een specifieke plek willen werken en wonen. Dat geldt ook voor jongeren, die wij graag binnen onze regio willen vasthouden. Daarom is het belangrijk dat er naast werkgelegenheid voldoende ruimte is voor aspecten als ontplooiing, interactie, ontmoeten en het maken van mooie herinneringen binnen onze regio”, aldus Ali Bal.
MENU