Ali Bal (01-07-1988) richtte in 2017 Samen Beverwijk op en is mede-initiatiefnemer en voorzitter van de lokale partij Samen Lokaal. Sinds maart 2018 is Ali met heel veel plezier actief als raadslid. Zie hieronder een van de filmpjes waar hij spreekt als raadslid.

Werkzaamheden
Naast raadslid is Ali werkzaam bij de gemeente Landsmeer als Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling. Daarbij geeft hij -met heel veel plezier- enkele uren les aan het Vellesan College te IJmuiden als Docent Aardrijkskunde.

Studie
Ali studeerde aan de Universiteit van Amsterdam en beschikt over een Master Human Geography. Tevens beschikt hij over een Bachelor Stadsgeografie & Planologie en een Bachelor Docent Aardrijkskunde. Zijn masterthesis ofwel scriptie schreef hij in Shenzhen (China). Daar deed hij onderzoek naar Urban Villages en de sociaal-economische status van Oeigoeren in stedelijk China.

Beverwijk
Ali woont -met veel plezier- in het centrum van Beverwijk. Zijn favoriete plekken zijn de Wijkertoren, het strand en de duinen van Wijk aan Zee en park Overbos.

Contact met Ali? Dat kan via:

06-39886686
Ali@samenbeverwijk.nl

Beluister hieronder een podcast met Ali Bal.