Namens de leden

Namens de leden van Samen Lokaal Beverwijk is het onderstaande bloemstuk bezorgd naar het uitvaartcentrum waar Alex momenteel ligt. Voor de opmaak van het bloemstuk is gekozen voor witte, oranje en rode bloemen. Dit past bij de wens van Alex en bij de kleuren van de partij. Aan het bloemstuk zit een wit lint met de tekst: Samen Lokaal, Rust zacht maatje.

Naast bovenstaande is er namens de leden ook een overlijdensbericht geplaatst in het Noordhollands Dagblad editie Kennemerland. De advertentie kunt u hieronder bekijken.

Informatie uitvaart

Bij de uitvaart van Alex van Luijn komende maandag is begraafplaats Duinrust uitsluitend toegankelijk voor genodigden. De rouwstoet legt echter een speciale route af waarlangs belangstellenden een erehaag kunnen volgen om Alex van Luijn de laatste eer te bewijzen. De uitvaart van Alex van Luijn kan via een livestream worden gevolgd via internet. Dat gaat via www.duinrustlive.nl, dan moet er een inlogcode worden ingevoerd. Dat is 196309. De livestream start om 14 uur. Voor meer informatie kunt u hier klikken.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Stuur een e-mail naar info@samenlokaalbeverwijk.nl of vul het contactformulier op onze website in.

MENU