Waterschapsverkiezingen – stem lokaal

Op 15 maart 2023 kunt u stemmen voor de Provinciale Staten en de waterschappen. Samen Lokaal Beverwijk voorziet u hierbij van een vrijblijvend lokaal stemadvies voor de waterschappen.

Groen, Water & Land
Stem ook voor de waterschappen op een lokale partij. Stem Groen, Water & Land. Dit is het waterplatform in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal. Het platform is politiek ongebonden en voor alle inwoners en organisaties die zich betrokken voelen bij het waterbeheer. Met respect voor alle belangen, van stedelingen tot agrariƫr en van ondernemer tot recreant. Kijk op www.groenwaterenland.nl voor meer informatie.

Theo Breedijk
Op de lijst van Groen, Water & Land staat Theo Breedijk op plaats 8. Deze Heemskerker is vanaf 2019 lid van het AB-HHNK namens Groen, Water & Land. Ook is hij actief voor de lokale partij Heemskerk Lokaal. In de afgelopen jaren heeft Theo zich bij HHNK vooral laten gelden op de gebieden van ecologische waterkwaliteit, onderhoud stedelijke wateren en het visbeleid. Daarnaast volgt hij de ontwikkelingen op het gebied van de waterzuiveringen richting nieuwe technieken, energie-neutraal en circulariteit. Theo is hengelsporter en zet zich al vele jaren bestuurlijk in voor ook de recreatieve belangen van het water.

Stemt u voor de waterschappen ook lokaal? Stem Theo Breedijk. Nummer 8 op de lijst van Groen, Water & Land. 

MENU