Aad Bos (1954) woont al meer dan 30 jaar in Beverwijk en is actief betrokken bij de samenleving. Hij is gemotiveerd om de politiek een zetje te geven door meer te communiceren met inwoners en ondernemers van de gemeente Beverwijk. Daarmee wenst hij de mogelijkheid tot inspraak en participatie te versterken.

Evenementenbureau
Aad heeft een management achtergrond op HBO-niveau en heeft ruime ervaring op logistiek, zakelijk en organisatorisch gebied. Zijn inzicht en onderhandelingsgeest hebben ervoor gezorgd dat hij zijn mannetje kan staan in de ondernemersmarkt. Tot 2019 was hij eigenaar van een evenementenbureau en verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en organisatie van dag- en avondarrangementen in Nederland.

Socials
Aad wil de inwoners van Beverwijk actief informeren om samen de gemeente Beverwijk nog mooier te maken. Daarom houdt hij zich bij Samen Lokaal bezig met de socials, zoals: Facebook en Instagram.

Contact opnemen met Aad? Dat kan via aadgt26@gmail.com. Tevens kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op onze website.