Annemarie Deen (1973) woont in Wijk aan Zee en werkt daar als dorpsconciërge. Dat betekent dat ze de helpende hand biedt waar nodig. Hierdoor is Annemarie een bekende verschijning in het dorp geworden, met veel contacten en veel kennis. Ze is getrouwd met Fons, heeft een dochter van dertien en drie zoons die bijna volwassen zijn.

Vrije tijd
In haar vrije tijd is Annemarie vaak in kringloopwinkels te vinden, op zoek naar verborgen schatten. Ze heeft sinds anderhalf jaar haar rijbewijs en is gek op autorijden. Daarnaast volgt ze ook nog een opleiding tot edelsteentherapeute. De kracht van stenen is iets wat haar al heel lang interesseert en daar wil ze meer over te weten komen.

Haar motto is: Je bent nooit te oud om te leren.

Samen Lokaal
Annemarie is actief binnen Samen Lokaal omdat ze zich betrokken voelt bij haar omgeving. Wijk aan Zee is een prachtig dorp, maar er zijn genoeg problemen. De overlast van Tata en Tennet bijvoorbeeld. Annnemarie vindt het belangrijk dat de Wijk aan Zeeërs een stem hebben in belangrijke besluiten die genomen worden.

Samen Lokaal staat voor een wereld die zij prettig vindt, waar beleid in samenwerking met de inwoners tot stand komt. Annemarie wil graag het aanspreekpunt van de partij worden in Wijk aan Zee.