Annemarie Deen

Annemarie Deen (1973) woont in Wijk aan Zee en werkt daar als dorpsconciërge. Dat betekent dat ze de helpende hand biedt waar nodig. Hierdoor is Annemarie een bekende verschijning in het dorp geworden, met veel contacten en veel kennis. Ze is getrouwd met Fons, heeft een dochter van veertien en drie zoons die bijna volwassen zijn.

Vrije tijd
In haar vrije tijd is Annemarie vaak in kringloopwinkels te vinden, op zoek naar verborgen schatten. Ze heeft sinds een aantal jaar haar rijbewijs en is gek op autorijden. Ook wandelt ze graag met haar hondjes op het strand en in de duinen.  

Haar motto is: Je bent nooit te oud om te leren.

Samen Lokaal
Annemarie is actief binnen Samen Lokaal omdat ze zich betrokken voelt bij haar omgeving. Wijk aan Zee is een prachtig dorp, maar er zijn ook vraagstukken die een oplossing behoeven. De overlast van Tata en Tennet bijvoorbeeld. Annnemarie vindt het belangrijk dat de Wijk aan Zeeërs een stem hebben in belangrijke besluiten die genomen worden.

Samen Lokaal staat voor een wereld die zij prettig vindt, waar beleid in samenwerking met de inwoners tot stand komt. Annemarie wil het aanspreekpunt van de partij zijn voor jong én oud in Wijk aan Zee.

MENU