Bob Mathijs Kloes denkt sinds 2020 mee met lopende zaken in de politieke omgeving van Beverwijk. De politiek vindt hij belangrijk omdat daar zaken voor de toekomst beter geregeld kunnen worden. Er staan op dit moment veel uitdaging op het menu. En volgens hem komen er allemaal maar meer uitdagingen bij. Door anderen te horen, onderzoek te doen en door assertief te zijn, is hij altijd op zoek naar de beste oplossing.

Werkzaamheden
Bob werkt in de IT als ontwikkelaar van webformulieren bij de gemeente Den Haag. Daar heeft hij ook een communicatieve rol om de idee├źn van de klanten helder te vertalen naar het ontwikkelaarsteam. Zo krijgen de bouwers een goed idee van wat de klant nou eigenlijk vraagt en wilt. Samen met zijn vrouw runt hij ook een Vietnamees bezorg- en afhaalrestaurant in Haarlem.

Studie
In 2007 begon Bob met zijn studie Toegepaste Psychologie in Leiden. Hier was hij ook voorzitter van de studentenraad, en voorzitter van het Studentenoverleg Medezeggenschap. Zijn scriptie schreef hij bij gemeente Zaandstad over het verder professionaliseren van de jeugdteams.
 
Hobby’s

Graag zit Bob in de sportschool of fietst hij door de natuur. Hij heeft 10 jaar bij Overbos gehockeyed. Daarnaast is hij bijna altijd te poken over een discussie over bijna van alles.

Beverwijk
Zijn favoriete plekken in Beverwijk zijn de Beverwijkse Bazaar en het duingebied.
 
Contact met Bob? Vul het contactformulier op onze website in.
MENU