Michel Verreij

Michel Verreij (1964) is ondernemer en bierbrouwer. Samen met zijn vrouw en zoon runt hij sinds 2011 met veel passie stadsbrouwerij en proeflokaal Broer & Zus. Het bedrijf heeft een eigen brouwzaal en is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Schans in Beverwijk. Voordat Michel ging ondernemen en zich stortte op het brouwen van bier, werkte hij 27 jaar in de automatisering bij het UWV.

Michel Verreij in stadsbrouwerij en proeflokaal Broer & Zus.

Politiek actief
De afgelopen vier jaar heeft Michel kennisgemaakt met de Beverwijkse politiek en specifiek met Samen Lokaal Beverwijk. Sinds een jaar zet hij zich actief in voor de partij. Tijdens de algemene ledenvergadering heeft hij het vertrouwen van de leden gekregen en is hij als nummer 3 op de kandidatenlijst geplaatst.

Samen Lokaal Beverwijk
Michel vindt het fijn dat Samen Lokaal Beverwijk een lokale grondslag heeft en niet beïnvloed wordt door een landelijk partijbureau. Daarbij vindt hij het belangrijk dat het woongenot per wijk en/of buurt wordt versterkt en dat dit in samenspraak met inwoners gebeurt (oftewel: de buurt bestuurt). Met deze grondhouding wil hij zich – samen met inwoners én ondernemers – inzetten voor een nog mooier en gezelliger Beverwijk.

De gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 zijn volgens Michel een belangrijk moment om een cultuuromslag te kunnen bewerkstelligen. Dit om ervoor te zorgen dat inwoners ook na het stemmen gehoord en betrokken worden. Alleen dan kan de kwaliteit, kennis en kunde die in de Beverwijkse samenleving aanwezig is optimaal benut worden.

Contact
Heeft u vragen aan Michel? Neem contact met hem op via het contactformulier op onze website of neem een kijkje op de website van stadsbrouwerij en proeflokaal Broer & Zus.

MENU